Tuis » Nuus » Rising Sun Pictures Opvoeding: Joannah Anderson Onderhoud

Rising Sun Pictures Opvoeding: Joannah Anderson Onderhoud


AlertMe

Leer hoe om 'n professionele persoon te wees.

Adelaide, Suid-Australië- Rising Sun Pictures Education het gedien as die stepping stone wat baie jong kunstenaars gebruik het om die sprong van die klaskamer na die bedryf te maak. Joannah Anderson is een. Met die suksesvolle voltooiing van die RSP / UniSA 12-week Nagraadse Sertifikaatprogram in Dinamiese Effekte en Beligting vroeër vanjaar, het Joannah pas haar eerste werk as Junior 3D-ligkunstenaar by Technicolor se nuwe Mill Film-ateljee in Adelaide geland. Die verkope, Victoria-inheemse, sal nou die vaardighede wat sy in 3D visuele effekte-tegnieke geleer het, aan die praktiese gebruik op filmprojekte bestem vir bioskope regoor die wêreld.

Joannah het onlangs met RSP gepraat oor haar ervaring met RSP, haar nuwe werk en haar toekoms.

RSP: Waar het jy visuele effekte bestudeer?

Joannah Anderson: By AIE (Akademie vir Interaktiewe Vermaak) in Adelaide. Ek was 18 en wou oor animasie leer, maar my tuisdorp, Sale, het niks aangebied nie. Soos dit gebeur het, het my ouers 'n skuif na Adelaide beplan en AIE het pas op daardie tydstip geopen, so ek het met hulle verhuis.

RSP: Wat het jy geleer?

JA: 3D animasie en visuele effekte. Ek het begin in die spelprogram, maar het uiteindelik na film oorgedra en 'n Gevorderde Diploma in Skerm en Media behaal.

RSP: Wat het jou tot RSP gelei?

JA: AIE het 'n oop huis gehad en een van die sprekers was van Rising Sun Pictures. Ek het gedink as ek nie reguit buite die skool was nie, sou ek nog meer ondervinding op RSP kry.

RSP: Hoe het jy die kursus gekry?

JA: Dit was regtig opwindend. Jy werk in 'n ateljee omgewing en leer van professionele persone, en jy kan enige tyd met hulle tree. Ek het 'n gevoel vir hoe 'n groot ateljee werk, hoe mense interaksie het. Die kursus self was 'n nagraadse sertifikaatprogram in dinamiese effekte en verligting. Ons het hoofsaaklik Houdini gebruik. Dit was my eerste keer dat daardie sagteware gebruik word.

RSP: Was dit moeilik vir jou om op te spoed?

JA: N bietjie. Van my klasmaats het ondervinding gehad met Houdini, so ek het 'n bietjie vang. Maar hulle het my gehelp. Die konsep was 'n bietjie anders as sagteware wat ek voorheen gebruik het, maar sodra ek vertroue verkry het, was dit maklik.

RSP: Het jy die kursus geniet?

JA: O ja, ek het dit liefgehad! Dit was asemrowend.

RSP: Het enige van u instrukteurs 'n besondere impak op u gehad?

JA: Ja. Greg en Sam, ons beligtingsinstrukteurs, het my hele mening oor beligting verander. Toe ek by die kursus aangesluit het, het ek gedink ek sal nooit in beligting belangstel nie. Ek wou in VFX gaan, maar halfpad daarheen. Greg het ons gewys van Monsters, Inc. en wys die beligtingsbesonderhede aan, hoe jy beligting kan gebruik om sekere kleure uit te kies. Hy was baie passievol daaroor en dit het op my weggevryf. Ek het geleer dat jy 'n storie met beligting kan vertel of die gehoor se oog na 'n sekere gedeelte van die film kan rig. Hy het ons letterlik geleer hoe om lig in kuns te verander.

RSP: Hoeveel het u vaardighede oor die 12 weke verander?

JA: Hulle het baie vinnig verbeter. Toe ek aansoek gedoen het vir RSP, het ek nie gedink ek sou aanvaar word nie. Teen die tyd dat ek klaar was met die kursus, het ek 'n beligtingsreeks gehad wat ek liefgehad het. Ek het dit aan Technicolor gestuur, vol vertroue dat ek die geleentheid gehad het om 'n werk te land. Ek het soveel beter gevoel oor myself wat deur die kursus gedruk het.

RSP: Afgesien van die tegniese opleiding, wat het jy geleer om 'n professionele kunstenaar te wees?

JA: Ons het dag-tot-dag sessies bygewoon waar ons blootgestel is aan alle vlakke van professionele beroepslui wat met hulle gepraat het oor hul werk. Ons het ook verskeie sessies gehad met werwers wat ons raad gegee het om aansoek te doen vir werksgeleenthede, hoe om onsself te voer tydens onderhoude, en waarvoor werkgewers in vertoonreëls soek. Dit het my baie gehelp met my werksonderhoud.

RSP: Het die program aan jou verwagtinge voldoen?

JA: Dit het hulle oorskry. Aanvanklik het ek gedink dit gaan te veel wees, dat ek niks sal verstaan ​​nie. Maar dit blyk nie waar te wees nie. Al wat jy hoef te doen, is jouself en werk hard. In drie maande het Rising Sun Pictures my geleer hoe om professioneel te wees.

RSP: Hoe het jy jou werk by The Mill gegooi?

JA: Ek het 'n neef wat in die bedryf werk en sy het my vertel dat Technicolor na Adelaide gekom het. Ek het 'n indruk toegepas. Twee weke later het hulle my vir 'n onderhoud gevra. Twee weke daarna is ek 'n werk aangebied.

RSP: Fantasties. Baie geluk!

JA: Dankie. Dit was goeie opleiding en goeie tydsberekening.

RSP: Wat behels jou werk?

JA: Ek is tans besig om in die beligtingsafdeling op te lei. Ons het nog nie begin met produksie nie. Hulle gebruik Katana. Dus, ek leer weer 'n hele nuwe program. Maar dit is goed. Dit is baie soortgelyk aan Houdini.

RSP: Uiteindelik werk u aan vermaakprojekte?

JA: Feature films hoofsaaklik. Ek wou op films werk, want ek was 'n klein kindjie. Dit is 'n skok dat ek in my eerste werk op films sal werk.

RSP: Waar wil jy van hier af gaan?

JA: Ek wil graag na Vancouver of Londen gaan. Ek het eendag drome om my eie ateljee oop te maak. Maar dit is nadat ek 'n bietjie netwerkwerk doen en mense leer ken.

RSP: Watter raad het jy vir ander aspirant-kunstenaars?

JA: Geniet die proses. Moenie te hard op jouself wees nie. Ons moet almal êrens begin. Dit neem baie ure om 'n professionele werker te word. Werk hard en sit 'n sterk voorstelling saam wat weerspieël wie jy as 'n persoon is. Wees vol vertroue in jou werk en jy sal bykom. As jy my verlede jaar vertel het dat ek as beligtingskenner sou werk, sou ek gelag het. Maar hier is ek.

Oor Rising Sun Pictures:

By Rising Sun Pictures (RSP) skep ons inspirerende visuele effekte vir groot ateljees wêreldwyd. Die skep van uitstaande beelde is die kern van ons bestaan. In die hart van ons talentvolle span is daar 'n uiteenlopende kennis en vaardigheidsstel wat 'n samewerkende kern bied waar ons saam kan werk om probleme op te los en goeie beeldmateriaal aan ons kliënte te lewer. Ons het werklik wonderlike visuele effekwerk behaal deur innoverende oplossings vir tegnies uitdagende werk te bied. Ons het die kapasiteit en talent pool om te skaal om aan die behoeftes van ons kliënte te voldoen.

Ons uitgebreide filmografie sluit in 120-projekte soos Tomb Raider, Peter Rabbit, Thor: Ragnarok, Logan, X-Men: Apokalips, Spel van Thrones Seisoen 6, Die Legende van Tarzan, Gods van Egipte, Pan, X-Men: Dae van Toekoms Verlede jaar, The Hunger Games franchise, die Harry Potter-franchise, Gravity, The Wolverine, Prometheus en The Great Gatsby.

rsp.com.au


AlertMe
8.4Kvolgelinge
Mense
Connections
Verbind
volgelinge
Mense
Betaal
29.4Kposte
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!