Tuis » Nuus » Die komponis Youki Yamamoto voel kinderlike genot in sy nuwe PMC-monitors

Die komponis Youki Yamamoto voel kinderlike genot in sy nuwe PMC-monitors


AlertMe

Maak nie saak hoe oud jy is nie, dit is altyd aangenaam as iets jou genoeg opgewonde maak om weer soos 'n kind te voel - en dit, sê Youki Yamamoto, is presies hoe hy gevoel het die eerste keer dat hy PMC-monitors in sy eie ateljee hoor.

Die bekende musikant en komponis en orkesteerder het bykans twee dekades lank 'n koshuis (15 jaar) in Pinewood Studios gehad, waar hy sy eie musiek sowel as ander komposisies vir films en rekenaarspeletjies skep. Hy is ook ewe tuis in Katara Studios, Doha, waar hy die eerste keer die idee gehad het om in 'n paar PMC-monitors vir sy eie fasiliteit te belê.

“Ek het 20 jare gelede PMC-monitors op Metropolis gebruik en ek het gedink hulle was verbasend, al het ek nie geweet wat dit was nie,” verduidelik hy. "Meer onlangs, toe ek by Katara begin werk, het ek besef hoe graag ek die mengsel van hul groot BB5-omringingstelsel wou meng, en daarom het ek iets kleiner vir my eie kamer begin soek."

Aanvanklik het Yamamoto PMC IB2 XBD-A-monitors met Klas D-versterking probeer, maar het uiteindelik 'n passiewe MB2-stelsel met 'n aparte Klas A Bryston versterker gekies. 'Dit is 'n kwessie van persoonlike smaak,' verduidelik hy. 'Die IB2-stelsel was wonderlik en waarskynlik' groener 'omdat dit minder elektrisiteit gebruik, en dit was perfek toe ek koor opgeneem het, maar ek het bloot gedink dat ek die klank van die passiewe MB2 met volt-drywersisteem in my kamer sou verkies, want dit was meer gemaklik rondom die 200 - 2,500 Hz-omgewing, en veral vir orkeswerk. Ek het gedink dit kan die veelsydigste spreker vir enige soort musiek wees. Ek kry al die mooi duidelikheid en detail wat PMC lewer, maar raak nie die hele dag moeg om te luister nie en die klank is so mooi dat ek dit moeilik vind om die ateljee te verlaat - ek wil net daar bly en aanhou werk. Dit is amper soos om by jou eerste vriendin te wees! '

Yamamoto se ateljee is gehuisves in 'n omgeboude teater by Pinewood en is toegerus met 'n vintage Neve 5315-konsole, Logic Pro, Pro Tools en Prism Sound ADA-8XR-omskakeling. Oor die jare het hy aan talle tellings gewerk, en 'n orkes en programmeerder vir films soos Never Let Me Go, Belle, One Day Paddington 2 en die Turkse film Meryem, waarvoor hy die Antalya Golden Orange Film Festival-prys vir beste musiek gewen het. Hy is tans besig met musiek vir verskillende rekenaarspeletjies, waaronder Final Fantasy-reekse.

'Voordat ek my PMC-skerms gekoop het, het ek gesoek na iets wat my sou motiveer om weer aan my eie musiek te werk, sowel as die projekte wat ek vir my kliënte doen,' sê hy. 'In hierdie opsig was hulle 'n reuse sukses, want sodra ek dit gehoor het, het ek geweet dat ek gevind het waarna ek gesoek het, of wat ek nie moes doen nie. My enigste bekommernis is nou wat ek gaan doen as ek my in 'n omgewing sonder PMC bevind! '

-ends-

Oor PMC
PMC is 'n wêreldwye vervaardiger van luidsprekerstelsels in die Verenigde Koninkryk, die gereedskap van keuse in alle ultra kritiese professionele moniteringsprogramme, en ook vir die veeleisende oudiophile by die huis waar hulle 'n deursigtige venster bied in die oorspronklike voornemens van die opname kunstenaar. PMC-produkte gebruik die beste beskikbare materiaal- en ontwerpbeginsels, insluitende die maatskappy se eie gevorderde transmissie lyn (ATL ™) bas-laai tegnologie, gevorderde versterking en gevorderde DSP tegnieke om luidsprekers te skep wat klank en musiek bied presies soos dit was toe dit eers geskep is. , met die hoogste moontlike resolusie, en sonder kleur of vervorming. Vir meer inligting oor ons kliënte en produkte, sien www.pmc-speakers.com.


AlertMe