TENDER NOU:
Tuis » Gewilde » Die Juggernaut Q & A: 'n Vreemde uit VFX sukses

Die Juggernaut Q & A: 'n Vreemde uit VFX sukses


AlertMe

Met kliënte soos Ubisoft, Walmart, Disney en Coca-Cola, geniet die Juggernaut wêreldwye omvang as 'n hoogs bekende VFX-ateljee.

Gebaseer in Toronto, skep die span dwingende grafika vir advertensies, films, uitsendings, speletjies, interaktiewe gebeure en meer. Ons het gesit vir 'n gesprek met Creative Director Craig Small om uit te vind wat Frankie onontbeerlik maak vir hierdie rooster van bekroonde kunstenaars.

Sê asseblief vir ons 'n bietjie oor jouself en jou agtergrond.

Ek het my loopbaan begin deur in die CBC (Kanadese Uitsaaikorporasie) in 1991 te staan. Dit was 'n tweetalige posisie - ek het skaars 'n graad 9 Frans gehad. Dit blyk toepaslik, aangesien die werk wat ek vir die volgende 25-jare gedoen het, hoofsaaklik in reklame was. Ek het aspirasies gehad om 'n animator, 'n visuele effek kunstenaar en a te wees filmmaker Maar ek het nie geduld vir skool gehad nie. In plaas daarvan het ek voordeel getrek uit die hulpbronne by die CBC en geleer op die werk.

Ek sal saamhang met hierdie pittige ou grafiese ontwerpers wat sedert die 1950s rondgejaag het. Hulle is letterlik opsy gesit om plek te maak vir splinternuwe Silicon Graphics werkstasies wat hul lugborstels vervang het en uiteindelik hulle uit die werk laat sit het. Ek het dikwels gehang totdat 3 myself leer hoe om iets te gebruik wat ek kan hande kry. Quantel Paintbox, Parallax Madador, Abekas DDRs, Chirons, Lighters, Avids - toerusting wat jy nie by enige skool op enige plek kon kry nie. . Dit was 'n goeie plek om te werk en te leer.

Sowel as om live-tapings van Kids in the Hall te sien, is een van die voordele van die werk vir 'n vakbond om 'n onderhoud gewaarborg vir elke pos waarvoor ek aansoek gedoen het. Ek het uiteindelik vryskut geword, wat bewegingsgrafika en visuele effekte vir speelfilms en TV vervaardig. Ek het uiteindelik verskeie advertensies, musiekvideo's en identiteite vir A-lysagentskappe en produksiestudios geloods. Vir meer as 'n dekade het ek ook vir verskeie topontwerp- en poshuise in Toronto gewerk, voor die stigting van The Juggernaut in 2002.

Wat was die mees opwindende en unieke Frankie-projek van jou loopbaan?

Video spel reus Ubisoft het ons gehuur om die opening film te produseer vir hul FarCry spel franchise. Ons het spanlede en kliënte versprei oor die hele wêreld gehad - Toronto, Montreal, New York, België - so ek het Frankie gebruik om almal in die gesig te hou, van die storiebord stadium tot by die finale pos.

'N Paar weke in die projek het ek een van daardie' WOW'-oomblikke gehad. Ek het op 'n drukke bus gesit toe ek 'n laaste minuut-versoek ontvang het vir 'n hersieningsproses. Ek het my skootrekenaar aan my selfoon vasgemaak en vyf mense, van vier verskillende tydsones, deur 'n afgeleë Frankie-sessie geloop. Die persoon wat langs my sit, het nie geweet wat aangaan nie. Hoe koel is dit?

Hoe belangrik is eksterne samewerking op jou pyplyn?

Ons werk saam met dekades vrywilligers en kliënte van oor die hele wêreld, so afgeleë samewerking is noodsaaklik vir ons werkvloei as e-pos. Of koffie.


Hoe voldoen jy aan die uitdagings van 'n sperdatum? Het u enige metodes om op hoogte te bly?

Ek het gevind dat die beste strategie is vermyding. Ek dink dit is verstandig om 'n werk wat 'n 'uitdagende' sperdatum het, af te skakel en vermy die risiko om jou reputasie te beskadig deur onder-lewering. As jy 'n aantreklike projek bied wat 'n gesonde begroting het, maar 'n stewige spertyd, huur meer mense - moenie gulsig wees nie. Ken jou beperkings en vermy om as 'n ateljee (of persoon) wat projekte met geen tyd of geld opneem, te kry nie. Stuur daardie kliënte na u kompetisie.

Was daar 'n spesifieke kenmerk van Frankie waarmee jy dadelik gereageer het?

Ek kan nie dink nie net Een so hier is my hysbakplek na 'n Frankie newbie ....

ME: Ek gaan jou en jou span nooi om hierdie cool afgeleë video-oorsiggereedskap genaamd Frankie te gebruik. Dis wonderlik. Ek sal jou in real-time deur verskeie snitte van die projek kan loop. Ons sal almal sinkroniseer en gefokus op presies dieselfde raamwerk van elke stuk beeldmateriaal.

KLANT: Ek wens. Ons IT-afdeling het ons handboeien. Dit neem twee weke om nuwe sagteware op ons rekenaars te installeer. Selfs my selfoon is gesluit.

ME: Haai! Frankie is 'n blaaier app! Klik net op die skakel en jy is klaar.

KLANT: Wha ... ??!

ME: Ja. Enigeen kan enige tyd beheer oor die sessie neem en die video skrop. Ons sal almal nog steeds sinkroniseer. Aan die einde van die sessie word al ons notas, opmerkings en annotasies saamgestel in 'n handige, veelvoudige PDF met tydkodes. Dit word outomaties per e-pos aan almal van die sessie gestuur. O, Frankie werk ook op mobiele toestelle.

KLANT: Craig, jy is 'n genie! U het ons onheilspellende toewyding en 'n eindelose aanbod van hoogbetaalde werk.

-EINDE-

As 'n uitvoerende beampte, wat dink jy is die beste manier om konstruktiewe kritiek op jou mede-kunstenaars te gee?

Ek het gedink dat die prys-toebroodjie-benadering die beste was. Jy weet kompliment-kritiek-kompliment. Ek het eintlik verkies om hierdie soort kritiek te kry toe ek jonger was, eerder as 'n wasgoedlys van veranderinge wat my laat demoraliseer en ongemotiveerd voel. Maar dit het uiteindelik ongemaklik begin voel. Ek kan 'n loftoebroodjie van 'n myl weg ruik: 'Craig, jy is 'n baie talentvolle kunstenaar. Hierdie ding wat jy hier gedoen het, suig regtig jou idioot. My, wat 'n snaakse dressoir is jy. "Ek dink dit het die gewenste effek om 'n blaas te versag, maar die probleem is dat sommige mense net die lof hoor - dan word die kritiek totaal begrawe of verloor.

Kunstenaars is 'n bietjie soos kinders, die jong, onervare mense moet deeglik hanteer word, met baie lofprysing dwarsdeur die kritiek. Diegene met meer ondervinding en talent is geneig om groter selfvertroue te hê en kritiek minder persoonlik te maak, waardeur ek meer direk kan wees. Met ander woorde, behandel jou sensitiewe kreatiewe net soos jy jou eie kinders, individueel en met baie liefde.

Hoe toeganklik vind jy werk via die blaaier?

Ek is lief vir webprogramme - hulle is universeel, dus ek benodig nie veelvuldige installasies of lisensies oor al my toestelle nie. Hulle werk outomaties en my data sit in die wolk, maak samewerking of afgeleë toegang 'n briesie.

 


AlertMe

Broadcast Beat Magazine

Broadcast Beat Magazine is 'n amptelike NAB Show Media-vennoot en ons dek Broadcast Engineering, Radio & TV Tegnologie vir die animasie-, uitsaai-, rolprent- en postproduksiebedrywe. Ons dek bedryfsgebeure en -konvensies soos BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital Asset Symposium en meer!

Laaste boodskappe deur Broadcast Beat Magazine (sien alle)

8.4Kvolgelinge
Mense
Connections
Verbind
volgelinge
Mense
Betaal
27.3Kposte