TENDER NOU:
Tuis » Gewilde » Q & A: Brett Ineson, voorsitter van Animatrik

Q & A: Brett Ineson, voorsitter van Animatrik


AlertMe

Die president en CTO van die prestasie-opname-ateljee Animatrik bespreek werk op die grootste skaal virtuele produksie-poging wat ooit onderneem is - Warcraft

Hoe het jy die eerste keer betrokke geraak by die prestasie-vangbedryf?

Ek was passievol oor animasie sedert ek tien jaar oud was. My ouers was gretig om my bloot te stel aan lewensareas wat hulle gedink het, om my te interesseer, sodat hulle my na 'n kuns somerskamp in Toronto gestuur het. Ek het my pad gevind in die animasie- en TV-uitsaaibaan, waar ons flipbooks getrek het en 8mm-kameras gebruik het vir stopbeweging - eksperimenteer met lewende mense en tekeninge.

Passievol oor beide animasie en rekenaarwetenskap, my ma en pa het my werklik gehelp om my bloot te stel aan die bedryf. Ek het 'n hoëronderwysprogrammering gehad lank voordat ek ooit op hoërskool gegaan het! Nadat ek die Universiteit gegradueer het, het ek na die Vancouver Film School gegaan vir hul 3D-program.

Ek het gegradueer en geland my eerste werk by Mainframe Entertainment, werk aan die wêreld se eerste ooit 3D-geanimeerde TV-show Reboot. Op die rol van Senior Tegniese Direkteur het Mainframe binnekort 'n vertoning geland Sony Vermaak genoem Heavy Gear. Een van die belangrikste vereistes vir die vertoning was bewegingsvangs. Hierdeur het ek een van die eerste mense in die tegnologie geword. Ek het verlief geraak op dit.

Hoekom het jy Animatrik begin?

Ek was in die verlede besig om vir 'n vervaardiger van bewegingsvange kameras te werk, en ek het hulle gehelp om baie demo's op te stel. Ek het regtig goed gewerk om bewegingsvangsstadia in ad hoc-situasies op te stel, maar hierdie kundigheid het ook baie beteken om te reis. Ek het ten gunste van 'n klein onafhanklikheid aangeval, en ek het myself bevind om bewegingsopname in plekke soos Fiji, Italië, Nieu-Seeland en natuurlik te doen. Los Angeles. Daar het 'n tyd gekom dat ek baie wortels wou plant. Ek het Animatrik geopen om my te help om in Vancouver te vestig en die groeiende bedryf hier te bedien.

Wat was Animatrik se heel eerste projek? En wat het jou die meeste uitgedaag?

Die eerste projek was Distrik 9, maar Warcraft was beslis die uitdagendste! Dit was die grootste skaal virtuele produksie poging ooit onderneem, en ek dink sal bly totdat produksie begin op Avatar 2. Dit is regtig uitdagend vir jou projek om 'n goeie drie of vier jaar lopie bo-op hierdie veld te hê, veral as tegnologie so vinnig vorder.

Wat maak jou opgewonde oor bewegingsvangs?

Ek het 'n passie vir kameras gehad wat grootgeword het, en selfs 'n werk as kameraassistent in nog steeds fotografie gehad. Bewegingsopname gaan oor die meng van rekenaarwetenskap, animasie en kameras saam, sodat ek al my passies in een slag kon volg.

Wat sien jy vir die toekoms van beweging vang?

Ons sien dat die vraag voortdurend groei. Dit het 'n vlak bereik wat ons nie meer bewegings vang nie, ons noem dit prestasie vang omdat ons die essensie van 'n akteur probeer opneem. Die toekoms gaan oor iterating oor die kleinste liggaamlike besonderhede, sodat ons meer en meer data kan versamel wat waar bly van wat die akteur doen.

Daar sal opkomende tegnologieë wees wat hierdie kommodi aangestel en dit goedkoper maak, maar daar is ook opkomende tegnologieë oor die oplossing en getrouheid van fotorealisme.

En watter raad sal jy gee aan individue wat probeer om bewegingsopname te lewer?

Prestasie vang is 'n klein, nisbedryf. Vind 'n maatskappy om te teiken. Sommige het moontlik internskapsprogramme, maar soos enige ander produksie-gebaseerde werk, moet jy enige pad vind!

 


AlertMe

Broadcast Beat Magazine

Broadcast Beat Magazine is 'n amptelike NAB Show Media-vennoot en ons dek Broadcast Engineering, Radio & TV Tegnologie vir die animasie-, uitsaai-, rolprent- en postproduksiebedrywe. Ons dek bedryfsgebeure en -konvensies soos BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital Asset Symposium en meer!

Laaste boodskappe deur Broadcast Beat Magazine (sien alle)

8.4Kvolgelinge
Mense
Connections
Verbind
volgelinge
Mense
Betaal
27.4Kposte